Bejelentkezés

Blog

Legutóbbi bejegyzések
Fald fel! pulyka taco

Fald fel! pulyka taco

 

Fald fel! pulyka taco

Ínycsiklandó és könnyen elkészíthető recepttel készültünk: a pulyka tacoval.
Igen, létezik pulykahúsos taco 🙂 A pulykahúsos taco elnevezése "tacos de pavo" vagy "tacos de guajolote" lehet, ami a pulyka spanyol neve.
Ez a videó garantáltan meg fogja hódítani az ízlelőbimbóidat és elrepít Mexikóba az autentikus taco ízek világába.
A Pulyka Taco egy friss és ízrobbanásokkal teli fogás, amely a mexikói konyha legfinomabb hagyományait hordozza magában. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan készítheted el ezt a pikáns és laktató ételt, amely ideális választás lehet egy családi vacsora vagy baráti összejövetel alkalmával.
A videóban bemutatjuk, hogyan kell elkészíteni a fűszeres pulyka húst a tacos töltelékéhez.
Elmagyarázuk, milyen fűszerekkel és ízesítőkkel érdemes kiegészíteni a pulykahúst, hogy a lehető legjobb ízvilágot érjük el.
A végeredmény egy tányér tele friss, színes és ízletes pulyka taco-val, amelyet kedved szerint díszíthetsz és testre szabhatod a saját ízlésed szerint. Készülj fel arra, hogy egy harapásra elrepülj Mexikóba és élvezd a taco élményét!Köszönjük, hogy velünk tartottál ennél a videónál is!
Remélem, hogy élveztél egy kis kulináris kalandot és inspirálódtál a mexikói ízek világában.
Előkészítési idő 10 perc
Elkészítési idő 25 perc
Összesen 35 perc
Kategória Főétel
Konyha Mexikói

Hozzávalók
  

  • 350 gramm darált pulykahús
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • Mexikói fűszerkeverék
  • 1 db kis konzerv paradicsom
  • 1 teáskanál 1 teáskanál cukor
  • 100 ml víz
  • 4 db puha tortilla lap
  • reszelt sajt
  • Milestone66 Jalapeno paprika karika
  • koriander levél

Instrukciók
 

  • A hagymát kockázzuk fel, a fokhagymát pedig aprítjuk és kicsi olajon a serpenyőben lepirítjuk, majd mehet rá a darált hús.
  • Kissé össze kell sütni, amíg kifehéredik a hús.
  • Mexikói fűszerrel ízesítjük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt és egy kis vizet.
  • Sűrű ragut készítünk belőle, szinte álljon meg benne a kanál, ez elég lesz ahhoz, hogy ne folyjon ki majd a tortilla lapból a cucc.
  • A tortilla lapokat megkenjük bbq szósszal, belerakunk egy kis ragut, majd sajttal, lilahagymával kiegészítve összezárjuk és mindkét oldalát megsütjük.

Videó

Kulcsszó szendvics, taco

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése