Fald fel! pulyka taco
Fald fel! pulyka taco
Ínycsiklandó és könnyen elkészíthető recepttel készültünk: a pulyka tacoval. Igen, létezik pulykahúsos taco 🙂 A pulykahúsos taco elnevezése "tacos de pavo" vagy "tacos de guajolote" lehet, ami a pulyka spanyol neve.Ez a videó garantáltan meg fogja hódítani az ízlelőbimbóidat és elrepít Mexikóba az autentikus taco ízek világába.A Pulyka Taco egy friss és ízrobbanásokkal teli fogás, amely a mexikói konyha legfinomabb hagyományait hordozza magában. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan készítheted el ezt a pikáns és laktató ételt, amely ideális választás lehet egy családi vacsora vagy baráti összejövetel alkalmával.A videóban bemutatjuk, hogyan kell elkészíteni a fűszeres pulyka húst a tacos töltelékéhez.Elmagyarázuk, milyen fűszerekkel és ízesítőkkel érdemes kiegészíteni a pulykahúst, hogy a lehető legjobb ízvilágot érjük el.A végeredmény egy tányér tele friss, színes és ízletes pulyka taco-val, amelyet kedved szerint díszíthetsz és testre szabhatod a saját ízlésed szerint. Készülj fel arra, hogy egy harapásra elrepülj Mexikóba és élvezd a taco élményét!Köszönjük, hogy velünk tartottál ennél a videónál is!Remélem, hogy élveztél egy kis kulináris kalandot és inspirálódtál a mexikói ízek világában.
Hozzávalók
- 350 gramm darált pulykahús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 kis fej lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- Mexikói fűszerkeverék
- 1 db kis konzerv paradicsom
- 1 teáskanál 1 teáskanál cukor
- 100 ml víz
- 4 db puha tortilla lap
- reszelt sajt
- Milestone66 Jalapeno paprika karika
- koriander levél
Instrukciók
- A hagymát kockázzuk fel, a fokhagymát pedig aprítjuk és kicsi olajon a serpenyőben lepirítjuk, majd mehet rá a darált hús.
- Kissé össze kell sütni, amíg kifehéredik a hús.
- Mexikói fűszerrel ízesítjük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt és egy kis vizet.
- Sűrű ragut készítünk belőle, szinte álljon meg benne a kanál, ez elég lesz ahhoz, hogy ne folyjon ki majd a tortilla lapból a cucc.
- A tortilla lapokat megkenjük bbq szósszal, belerakunk egy kis ragut, majd sajttal, lilahagymával kiegészítve összezárjuk és mindkét oldalát megsütjük.