A vajat felolvasztjuk és megpirítjuk rajta a zsemlemorzsát, majd félretesszük egy olyan edényben, amiben majd könnyedén tudjuk forgatni a gombócokat.
A tejet elkezdjük hőkezelni egy nagyobb lábasban, érkezhet bele a búzadara, hogy egy sűrű tejbegrízt alkossunk amibe a cukrot a végén keverjük el.
Ráreszeljük a citromhéjat, majd érkezik a túró és alaposan összekeverjük, de ne lepődjünk meg, nagyon ragadós lesz. Egységes gombócokat alkotunk belőle.
Az öntethet a ribizlit és a málnát hőkezeljük, amikor szépen elkezd olvadni, akkor cukrot is hozzáöntjük és főzni kezdjük. Először folyós lesz, majd egyre sűrűbb.
A vízben feloldjuk a vanília pudingot, majd ráöntjük a gyümölcsökre és összefőzzük. Sűrű szószt fogunk kapni.
A gombócokat átforgatjuk a morzsába, ez szépen rá fog majd ragadni, aztán leöntjük és mindennel elkészültünk.