Készítsük el együtt a legendás sorozat zseniális karakterének kedvenc szendvicsét! Kezdésnek a húsgolyókat fogjuk összegyúrni, amihez a zöldségeket felaprítjuk majd a további hozzávalókkal egy szuper (ragadós) húsgolyót készítünk.
Ez a húsgolyó már lehet mehet is be a (grill)sütőbe, kb. 160-180 fokon.
Addig se legyünk restek, készítsük el a paradicsomos szószt, amihez leszereljük a hozzávallókat (sárgarépát, zellert, fokhagymát, vöröshagymát), majd kissé átpirítjuk és érkezhet is rá a vörösbor, paradicsompüré és paradicsomlé, ízesítésnek pedig egy kis só és bors.
Ha a szósz túl sűrű lenne, akkor egy kis vízzel felönthetjük, de vigyázzunk rá, hogy ne használjunk túl sok folyadékot.
Ebbe a szószba érkezhetnek az megsült húsgolyók. Forgassuk át többször is őket, hogy a szósz mindenhol bejárhassa a falatokat.
Vegyünk elő egy szimpatikus bagettet vagy ciabattát és vágjuk ketté.
Az aljára tegyünk szeletelt vagy reszelt mozzarellát, felső felét kenjük át pesztoval és tegyük pár percre a sütőbe, amíg összeolvad.
Amikor a sajt megolvadt érkezhet is rá a szaftos húsgolyó és összezárva már fogyaszthatjuk is.