Gyors savanyítással kezdjük a receptet: forró vízbe dobjuk a hagymakarikákat és a répacsíkokat, beleöntünk egy kis ecet, sót, cukrot és akár borsot, majd lefedve hagyjuk dolgozni.
Serpenyőben egy kevés olajat hevítünk, majd a tofut megtöröljük papírtörlővel, szeletekre vágjuk és lisztbe forgatjuk és mehet is pirulni a közben felmelegedett olajba.
Amint megsült ki is vesszük ez a folyamat nagyon rövid időt vesz igénybe.
A serpenyőben lévő olaj, ha túl lisztes lett, akkor cseréljük ki egy új adagra és mindössze 2-3 evőkanál olajon karamellizáljuk a cukrot.
Adjuk hozzá a BBQ szószt, a szójaszószt és az ázsiai fűszerkeveréket, majd főzzünk belőle egy nagyon sűrű szószt.
Szórjuk meg szezámmaggal, majd a sült tofu darabokat forgassuk bele ebbe a szószba és már készen is vagyunk.
A szendvics összeállításához a bao bucikba helyezzünk uborka szeleteket, az elkészült tofut és a savanyított zöldségdarabokat.