A hús mindkét oldalát befűszerezzük és félretesszük pihenni, amíg elkészítjük a szószt.
A hagymát felaprítjuk majd a gombával együtt vajon párolni kezdjük. Pár perc után a fokhagymát is hozzáadjuk.
A párolás után felöntjük az alaplével, majd érkezhet is hozzá a tejszín és sűrűkrémes állagúra főzzük, hozzáadjuk a worcestershire szószt, a kakukkfüvet és összeforralás után félretesszük.
Forró serpenyőn megolvasztjuk a vajat, majd oldalanként néhány percig megsütjük rajta a steak húst.
Mellette a vékony szeletekre vágott újburgonyát is megsütjük.
A bagettet kettévágjuk megkenjük a fokhagymás szósszal és amikor steak is megsült felszeleteljük, majd a szeleteket a szendvics alapra tesszük.
Érkezhet rá néhány szelet sajt, amikor akár zsebsárkány segítségével rá is olvaszthatunk, majd jöhet a gombás szósz és a bagettünk teteje.