Készítsük el a húst: a csirkemelleket kisebb, egységes kockákra vágjuk majd olajjal és a fűszerekkel összeforgatjuk és mehet is egy forró serpenyőbe sülni. Fontos, hogy ne süljön szárazra, elég csak addig amíg még fehér a hús. Nem kell túl sok fűszert használni, mert a mártás és a zöldségek fogják adni majd a plusz ízt és nem szabad elvinnie a húsnak.
A mártás elkészítése nagyon könnyű, mindössze a hozzávalókat kell alaposan összekeverjük és ha szeretjük a csípős ízeket, akkor még azzal is kiegészíthetjük.Egy folyós végeredményt kell majd kapjunk.
A gyros összeállítása következik, a kettényitott kiflibe tegyünk először a hagymakarikákat, uborka szeleteket, paradicsom cikkeket, kukoricát, majd öntsük nyakon a mártással és érkezhet rá a hús.
Ezután nincs más dolgunk, mint megszórni reszelt sajttal és a kiflis gyros el is készült.