Vissza
csicseriborsós csirkemáj recept faldfel

Csicseriborsós csirkemáj

Képzeld el, ahogy egy serpenyőben sülnek a hozzávalók és szuperillatok terjednek a konyhába. Most egy igazán különleges és lendületes recepttel készültünk neked: a serpenyős csicseriborsó sült csirkemáj varázslatos fogásával!
Egy serpenyő, csicseriborsó és csirkemáj - ebből a kevés alapanyagból áll össze ez a lenyűgöző fogás. De ne feledd, a titok az, hogy az egyszerűség mögött rejtőző ízeket érezd és átéld.
Ez az étel olyan, mint egy régóta együttjátszó zenekar, minden ízjegy tökéletes harmóniára törekszik.
Előkészítési idő 10 perc
Elkészítési idő 25 perc
Kategória Főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 adag

Eszközök

  • Milestone66 Öntöttvas serpenyő

Hozzávalók
  

  • 350 gramm csicseriborsó
  • 500 gramm csirkemáj
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 175 gramm tejföl
  • 1 csokor kapor
  • ízlés szerint Milestone66 SPG+ só, bors, fokhagyma

Instrukciók
 

  • A hagyma felvágása után a csirkemájat is szeleteljük fel egységes darabokra.
  • Kezdésnek a hagymát fogjuk sütni, ha pedig már üveges, dobhatjuk is mellé a májat, kissé összeforgatva lefedve süssük pár percen keresztül.
  • Ha már elkészült a máj érkezhet rá a fűszer és persze ne felejtsük el újra összeforgatni.
  • Most pedig következhet végre a varázslat része a műalkotásnak: érkezhetnek a finomságos csicseriborsók, majd a kapor és a tejföl.
  • Alapos kavarás utána kissé összefőzzük és igazából el is készültünk, de szépségdíjas alkotásra ne is számítsunk, cserébe annál jobb a gasztroélményre!

Videó

Kulcsszó csicseriborsó, csirkemáj