Bejelentkezés

Blog

Legutóbbi bejegyzések
Pig shots – bacon falatok tölténynek álcázva

Pig shots – bacon falatok tölténynek álcázva

 

 
Nézd csak! Előttünk terül el egy újabb ízekkel és textúrák sokszínűségével teli étel!
 
Füstös bacon szeletek, kolbászhús, fűszeres sajt és jalapeno karikák mesés szinfóniája.
 
A fogás elkészítése egyszerre kihívás és móka, mely egy kis kézügyességet és figyelmet is megkövetel.
 
Érkezzen egy igazi gasztronómiai öröm, íme, középpontban a lenyűgöző és ínycsiklandó "Pig Shots"
Előkészítési idő 15 perc
Elkészítési idő 20 perc
Kategória Főétel, Köret
Konyha Amerikai, Magyar
Mennyiség 2 adag

Eszközök

  • fogpiszkáló

Hozzávalók
  

  • 400 gramm kolbászhús
  • 1 csomag bacon
  • 100 gramm krémsajt
  • 50 gramm reszelt sajt
  • jalepeno karikák
  • Milestone66 SPG+ fűszer só, bors, fokhagyma

Instrukciók
 

  • Szabadítsuk meg köntösétől a kolbászokat és karikázzuk kb. 1 centi darabokra.
  • A bacon szeleteket csak vágjuk ketté, egy-egy ilyen darab bőven körbe fogja érni a húst, viszont rögzítésre mindenképp használjunk fogpiszkálót.
  • Egy picit meg is igazíthatjuk, megnyomkodhatjuk a húst, hogy biztosan stabil legyen a pig shotunk alja.
  • A krémsajtot ízesítsük só-bors-fokhagyma triumvirátusával, és töltsük egy kiskanál segítségével az üres területre.
  • Tetejére érkezhet egy-egy csipet reszelt sajt.
  • Töltetünk záró akkordja pedig nem más, mint a karikázott jalapeno paprika.
  • 180 °C sütőben vagy grillsütőben sülhetnek is, de csak addig kell várnunk, amíg a körülölelő bacon ropogósra nem pirul.

Videó

Kulcsszó pig shots

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése