Penaut Butter Jelly Burger

Penaut Butter Jelly Burger
Hozzávalók
- 500 gramm darált marhanyak
- 4 darab burger zsemle
- 2 evőkanál burger fűszerkeverék
- 4 szelet cheddar sajt
- 1 csomag szeletelt bacon
- 4 evőkanál sós mogyóróvaj
- 4 evőkanál áfonyalekvár
- 1 evőkanál juharszirup
Instrukciók
- A marhahúsból formázzunk húspogácsákat, fűszerezzük és már mehet is a forró rostlapra.
- Amikor már láthatóan kezd átsülni megfordítjuk és a érkezhet ár a sajt olvadni.
- Süssük meg a bacont is, ami miután kiengedte a zsírját megfordítunk és meglocsoljuk juharsziruppal.
- Vágjuk ketté a burger bucit és pirítsuk le mindkét oldalát.
- Miután megsült a húst és ráolvadt a sajt, állítsuk össze a szendvicsünket.
- A burger alját kenjük meg mogyorókrémmel, érkezhet rá a hús, rá az áfonyalekvár, a bacon és végül a mogyorókrémes teteje.
