Bejelentkezés

Blog

Legutóbbi bejegyzések
Penaut Butter Jelly Burger

Penaut Butter Jelly Burger

 

Penaut Butter Jelly Burger

Előkészítési idő 10 perc
Elkészítési idő 20 perc
Összesen 30 perc
Kategória Főétel
Konyha Amerikai
Mennyiség 2 adag

Hozzávalók
  

  • 500 gramm darált marhanyak
  • 4 darab burger zsemle
  • 2 evőkanál burger fűszerkeverék
  • 4 szelet cheddar sajt
  • 1 csomag szeletelt bacon
  • 4 evőkanál sós mogyóróvaj
  • 4 evőkanál áfonyalekvár
  • 1 evőkanál juharszirup

Instrukciók
 

  • A marhahúsból formázzunk húspogácsákat, fűszerezzük és már mehet is a forró rostlapra.
  • Amikor már láthatóan kezd átsülni megfordítjuk és a érkezhet ár a sajt olvadni.
  • Süssük meg a bacont is, ami miután kiengedte a zsírját megfordítunk és meglocsoljuk juharsziruppal.
  • Vágjuk ketté a burger bucit és pirítsuk le mindkét oldalát.
  • Miután megsült a húst és ráolvadt a sajt, állítsuk össze a szendvicsünket.
  • A burger alját kenjük meg mogyorókrémmel, érkezhet rá a hús, rá az áfonyalekvár, a bacon és végül a mogyorókrémes teteje.

Videó

Kulcsszó áfonyalekvár, burger, mogyoróvaj

Kapcsolódó bejegyzések