Pig shots – bacon falatok tölténynek álcázva
Nézd csak! Előttünk terül el egy újabb ízekkel és textúrák sokszínűségével teli étel! Füstös bacon szeletek, kolbászhús, fűszeres sajt és jalapeno karikák mesés szinfóniája. A fogás elkészítése egyszerre kihívás és móka, mely egy kis kézügyességet és figyelmet is megkövetel. Érkezzen egy igazi gasztronómiai öröm, íme, középpontban a lenyűgöző és ínycsiklandó "Pig Shots"
Eszközök
- fogpiszkáló
Hozzávalók
- 400 gramm kolbászhús
- 1 csomag bacon
- 100 gramm krémsajt
- 50 gramm reszelt sajt
- jalepeno karikák
- Milestone66 SPG+ fűszer só, bors, fokhagyma
Instrukciók
- Szabadítsuk meg köntösétől a kolbászokat és karikázzuk kb. 1 centi darabokra.
- A bacon szeleteket csak vágjuk ketté, egy-egy ilyen darab bőven körbe fogja érni a húst, viszont rögzítésre mindenképp használjunk fogpiszkálót.
- Egy picit meg is igazíthatjuk, megnyomkodhatjuk a húst, hogy biztosan stabil legyen a pig shotunk alja.
- A krémsajtot ízesítsük só-bors-fokhagyma triumvirátusával, és töltsük egy kiskanál segítségével az üres területre.
- Tetejére érkezhet egy-egy csipet reszelt sajt.
- Töltetünk záró akkordja pedig nem más, mint a karikázott jalapeno paprika.
- 180 °C sütőben vagy grillsütőben sülhetnek is, de csak addig kell várnunk, amíg a körülölelő bacon ropogósra nem pirul.