Csicseriborós csirkemáj
Csicseriborsós csirkemáj
Képzeld el, ahogy egy serpenyőben sülnek a hozzávalók és szuperillatok terjednek a konyhába. Most egy igazán különleges és lendületes recepttel készültünk neked: a serpenyős csicseriborsó sült csirkemáj varázslatos fogásával!Egy serpenyő, csicseriborsó és csirkemáj - ebből a kevés alapanyagból áll össze ez a lenyűgöző fogás. De ne feledd, a titok az, hogy az egyszerűség mögött rejtőző ízeket érezd és átéld.Ez az étel olyan, mint egy régóta együttjátszó zenekar, minden ízjegy tökéletes harmóniára törekszik.
Eszközök
- Milestone66 Öntöttvas serpenyő
Hozzávalók
- 350 gramm csicseriborsó
- 500 gramm csirkemáj
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 175 gramm tejföl
- 1 csokor kapor
- ízlés szerint Milestone66 SPG+ só, bors, fokhagyma
Instrukciók
- A hagyma felvágása után a csirkemájat is szeleteljük fel egységes darabokra.
- Kezdésnek a hagymát fogjuk sütni, ha pedig már üveges, dobhatjuk is mellé a májat, kissé összeforgatva lefedve süssük pár percen keresztül.
- Ha már elkészült a máj érkezhet rá a fűszer és persze ne felejtsük el újra összeforgatni.
- Most pedig következhet végre a varázslat része a műalkotásnak: érkezhetnek a finomságos csicseriborsók, majd a kapor és a tejföl.
- Alapos kavarás utána kissé összefőzzük és igazából el is készültünk, de szépségdíjas alkotásra ne is számítsunk, cserébe annál jobb a gasztroélményre!