Bejelentkezés

Blog

Legutóbbi bejegyzések
Reuben szendvics

Reuben szendvics

 

Reuben szendvics

A klasszikus Reuben szendviccsel kapcsolatban több legenda is kering a világon. Mi most egy gyors, egyszerű változatot készítünk el, aztán a kajakómától kidőlünk, hisz még egy kis ropogós chips-szel és roppanós jalapenoval is kiegészítettük az ebédet.
Kategória Főétel
Konyha Amerikai
Mennyiség 2 adag

Hozzávalók
  

  • 4 szelet rozskenyér
  • 8 szelet marhasonka BBQ marhaszeggyel kiváltható
  • 8 szelet svájci sajt
  • 200 gramm majonéz
  • 60 gramm ketchup
  • 30 gramm savanyú káposzta
  • 1 evőkanál Milestone66 SPG+ fűszerkeverék
  • 2 evőkanál szobahőmérsékletű vaj

Tálaláshoz:

  • chips
  • roppanós jalapeno paprika

Instrukciók
 

  • Vágjuk fel a kenyeret egységes szeletekre. Ehhez a recepthez rozskenyér ajánlott.
  • Készítsük el az orosz szószt, amihez ketchupra, majonézre, fűszerre és savanyú káposztára lesz szükség. Kaprot és tormát is tehetünk bele ízlés szerint.
  • A rozskenyér szeletet kenjük meg a krémmel, majd rétegezzünk rá sajtot és sonkát.
  • A tetejére szintén helyezzünk szószt, majd érkezhet a záró kenyér, amit megvajazunk kívülről.
  • A kenyereket helyezzük rostlapra (vajas oldallal lefelé) és a fenti oldalt is vajazzuk meg.
  • Amikor az alja már megsült, fordítsuk meg és süssük addig, amíg a másik oldal is megpirul és a sajt megolvad.

Videó

Kulcsszó reuben, szendvics

Kapcsolódó bejegyzések